Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Vastgoedscan Brandveiligheid

'De ideale oplossing om snel en overzichtelijk inzicht te krijgen in uw vastgoed'


De vastgoedscan is ontwikkeld voor organisaties met veel gebouwen die snel inzicht willen hebben in de status van de brandveiligheid van hun totale vastgoedportefeuille. De voordelen van een vastgoedscan brandveiligheid zijn navenant.
 

Inzicht in prioriteiten

De vastgoedscan is de kapstok van alle voordelen. Door inzicht te krijgen in de prioriteiten van uw complete bezit en uw complete vastgoed, bent u in staat om gestructureerd en kosteneffectief brandveiligheid in te richten. U kunt uw geld daar besteden waar het op dat moment het hardste nodig is. Daardoor bespaart u tijd én heeft u minder onnodige kosten.
 

Kosten daar besteden waar het nodig is.

Op het moment dat u inzicht heeft in de gebouwen met de grootste risico’s, kunt u heel gericht investeren in brandveiligheidsmaatregelen. Het voorkomt onnodige investeringen in gebouwen waar de brandveiligheidsrisico’s relatief laag zijn. Dit betekent overigens niet automatisch dat de gebouwen met de grootste risico’s ook de grootste kostenpost zijn. De oplossing kan zomaar liggen op allerlei (relatief eenvoudige) organisatorische maatregelen.
 

Brafon bezoekt ieder gebouw van uw geselecteerd vastgoedbestand. Hierbij wordt op basis van twee criteria het risico van brand van uw gebouw bepaald:
 

  • Het niveau van zelfredzaamheid van de bewoners/gebruikers (van 1-5)
  • Het niveau van de brandveiligheid (van 1-5) 

     


Deze gegevens worden in de matrix geplaatst zodat u in één oogopslag een prioriteitenoverzicht heeft (van 1-25). In overleg met u kan ook de bedrijfscontinuïteit in deze beoordeling worden meegenomen. Omdat dit korte scans zijn kan Brafon op één dag meerdere gebouwen bezoeken. Hiermee is Brafon in staat om in een relatief korte tijd een scan uit te voeren bij al uw gebouwen. Van ieder gebouw stelt Brafon een korte rapportage op en wordt een en ander verwerkt in een totaalrapportage.
 

Financiële voorspelbaarheid.

Brafon is in staat om u een realistische kostenindicatie te geven om de brandveiligheid in uw verschillende gebouwen aan te passen. Dit kan Brafon doen op basis van de vastgoedscan en de ervaringen die Brafon in een eerder stadium heeft opgedaan. Op basis van deze kostenindicatie en vastgoedscan kunt u een financieel meerjarenplan opstellen.
 

Informatie / Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of wilt u een concrete offerte ontvangen met de mogelijkheden voor een vastgoedscan? Neem voor meer informatie contact op met Iwan van Oijen. 
Mail Iwan

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top