Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Laat uw BHV-organisatie controleren en til de veiligheid naar een hoger niveau

U wilt natuurlijk de meest veilige werkomgeving voor uw medewerkers verzorgen, u wilt dat uw medewerkers veilig werken en weten wat ze moeten doen als er een incident plaats vindt.  U wilt in controle zijn en datgene doen wat nodig is om te zorgen dat aan wet- en regelgeving voldaan is en medewerkers een veilige werkomgeving bieden. Om dit te verzorgen heeft u een RI&E laten uitvoeren, het plan van aanpak is opgesteld en de rest-risico's zijn bekend. 

Bent u in controle? Heeft u voldoende BHV’ers? Weet u of uw BHV-organisatie voldoende kennis heeft om te handelen bij (bijna) incidenten? Is de BHV-organisatie zo ingericht dat de juiste mensen de juiste rol hebben? Is het huidige BHV-beleid nog maatgevend en passend? Zijn de ontruimingsplannen up-to-date? Zijn de rest-risico's voortvloeiend uit de RI&E ook bij het personeel bekend? Zijn de kosten die gemaakt worden maatgevend? Tijdens de BHV-kwaliteitscontrole BHV komen deze punten aan bod. 

Leer van verbeteringspunten

Doormiddel van een rondgang door het pand/de organisatie, het controleren van de rest-risico's van de RI&E, het beoordelen van de procedures en protocollen en het lezen van de bestaande veiligheidsplannen stellen wij voor u een plan van aanpak op. Met dit plan kunt u aan de slag om uw BHV-organisatie te verbeteren en aan te passen. Praktische handvatten en een pragmatische aanpak zorgen ervoor dat uw BHV-organisatie naar een hoger niveau getild wordt en u weet waar de knelpunten liggen en hoe deze oplost kunnen worden.  

Informatie / Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een concrete offerte ontvangen met de mogelijkheden? Neem dan contact op met Twan Lenders op. Hij kan u verder helpen met alle informatie over een een kwaliteitscontrole BHV.
Mail Twan

 

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top