Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Maak uw medewerkers bewust van de veiligheid door een rondgang

Medewerkers moeten veilig en met vertrouwen kunnen werken binnen uw organisatie. Verschillende medewerkers zijn zijn BHV’er of ontruimer en werken op de locatie. Maar voelen zij zich ook veilig? Weten zij hoe de brandmeldinstallatie werkt, wat er gebeurd als de handbrandmelder ingeschakeld wordt, waar de risico’s zijn in het pand en welke gevoelens van onveiligheid terecht zijn en welke onterecht? 

Gevoelens van onveiligheid zorgen voor een hoger ziekteverzuim en minder gemotiveerde medewerkers. Om het gevoel van veiligheid te vergroten kan u ervoor kiezen om door middel van een op maat gemaakte rondgang door uw pand medewerkers veiligheidsbewust te maken. Tijdens de rondgang worden de medewerkers bewust gemaakt van hun handelen, niet alleen tijdens incidenten maar juist ook tijdens de dagelijkse werkzaamheden, denk hierbij aan de uitleg van het waarom een wigje onder de deur niet mag, maar ook onbekendheid met de werking van de BMI, gebruik portofoons, etc.

Kijken naar verschillende aspecten, waaronder organisatoriche maatregelen 

Onveiligheidsgevoelens worden besproken en verminderd door goede uitleg van de bouwkundige, installatietechnische en organisatorische genomen maatregelen. Hierbij ligt de nadruk op de organisatorische maatregelen.  
 

Uw medewerkers worden op een interactieve manier getriggerd om op een andere manier te kijken naar veiligheid en leren hierbij ook om zichzelf en collega’s aan te spreken op onveilig handelen. 

Informatie / Offerte aanvragen 

Wilt u meer informatie of een concrete offerte ontvangen met de mogelijkheden? Neem dan contact op met Pieter van Hoorn. Hij kan u verder helpen met alle informatie over een rondgang BHV.
Mail Pieter

 

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top