Donatie voor deelname aan de Roparun

Gewaardeerde relatie Humanitas DMH zet zich in voor het goede doel en daar helpt Brafon graag in mee

 

Arnhem - Brafon Brandveiligheidsmanagement heeft een financiële bijdrage geleverd aan Stichting Humanitas DMH voor hun deelname aan de Roparun. Brafon en Humanitas werken intensief samen en de deelname aan de Roparun wordt door Brafon erg gewaardeerd. Middels een financiële bijdrage hoopt Brafon van de Roparun een nog groter succes te maken!

Waarom dit goede doel?

Brafon Brandveiligheidsmanagement en Humanitas DMH werken al meerdere jaren samen met elkaar dit verloopt uiterst plezierig. Nadat bekend werd dat de contactpersonen van  Humanitas DHM deelnamen aan de Roparun wilde Brafon hen graag sponsoren. Het is een blijk van waardering voor onze relatie.

Al vanaf het eerste jaar is het ophalen van geld het hoofddoel van deze sportieve prestatie. Het geld is bedoeld om projecten te financieren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen. "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven" is het motto van de Stichting Roparun.

 

Brafon wenst Humanitas DMH heel veel succes met de Roparun 2018! Wij zijn trots om als sponsor ons maatschappelijke karakter, samen met een goede partner, te kunnen tonen!

 

 

Brafon & Humanitas DMH
 

Brafon en Humanitas werken al meerdere jaren samen met elkaar en de samenwerking verloopt uiterst plezierig. Nadat bekend werd dat onze contactpersonen van  Humanitas DHM deelnamen aan de Roparun wilde Brafon hen graag sponsoren. 

Contactpersoon Brafon: Mario Struik