Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Brafon Brandveiligheidsmanagement doneert aan Stichting Vitesse Betrokken

22-12-2021 |

Brafon Brandveiligheidsmanagement doneert aan Stichting Vitesse Betrokken


Brafon Brandveiligheidsmanagement doneert ook dit jaar het budget voor relatiegeschenken aan een goed doel. In Stichting Vitesse Betrokken heeft Brafon afgelopen jaar een mooie partner gevonden en daaraan doen wij graag een donatie.
 

Een andere besteding

Vorig jaar besteedde Brafon het budget voor de relatiegeschenken ook aan een goed doel: Spieren voor Spieren. De invulling van vorig jaar kon op veel positieve reacties rekenen, waardoor er ook dit jaar is gekozen om opnieuw een maatschappelijk doel te steunen. Dankzij deze gekozen invulling kan Brafon Brandveiligheidsmanagement de maatschappelijke betrokkenheid die het heeft onderstrepen.
 

Inzet voor regio en maatschappij

“Sinds de oprichting van Brafon Brandveiligheidsmanagement handelen wij met de intentie om op maatschappelijk vlak wat te kunnen betekenen voor mens en organisatie. Dagelijks helpen wij onze relaties om de veiligheid van hun vastgoed en hun medewerkers te verbeteren. Maar de visie van uit Brafon Brandveiligheidsmanagement gaat verder. Wij zijn een prettig mensgericht bedrijf en dit willen wij graag breed uitdragen. Daarom zetten wij ons in voor meerdere maatschappelijke projecten. De band die wij met Stichting Vitesse Betrokken hebben opgebouwd, is daar een goed voorbeeld van. En daar zijn wij trots op”, aldus Brafon-directeur Pieter van Hoorn.

Eerder in 2021 ondersteunde Brafon al bij de G-Trofee. De donatie die Brafon nu doet helpt de stichting met het realiseren en uitbreiden van hun projecten. “De animo voor de Vitesse G-Trofee was afgelopen jaar zo groot, dat niet alle deelnemers mee konden doen. Met onze bijdrage hopen we te kunnen bijdragen aan de mogelijkheid om meerdere mensen te kunnen laten deelnemen aan dit soort evenementen.”

 

'Blij met de samenwerking'

Namens Stichting Vitesse Betrokken reageert Kevin Janssen verheugd op de samenwerking. "In 2021 hebben Brafon Brandveiligheidsmanagement en Stichting Vitesse Betrokken elkaar voor het eerst gevonden. Tijdens de G-Trofee kregen wij ondersteuning van Brafon. Als Vitesse Betrokken zijn erg blij met deze maatschappelijke samenwerking. Ook met de donatie zijn wij weer een stap dichterbij ons uiteindelijke doelstelling, een tweedaags voetbaltoernooi voor deelnemers met een beperking. Mooi om te zien hoe maatschappelijk Brafon is ingesteld. Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen."

 

Over Stichting Vitesse Betrokken

Stichting Vitesse Betrokken is het maatschappelijke hart van de club. Het doel van de stichting is middels de kracht van Vitesse sociaal-maatschappelijk actief te zijn in de regio van Arnhem. Die maatschappelijke rol verwijst naar het verbeteren van de leefsituatie van individuen, groepen of wijken. De stichting heeft daarnaast tot doel om, op basis van wederzijdse betrokkenheid, binding tussen (potentiële) Vitesse-supporters en Vitesse tot stand te brengen, te onderhouden en te vergroten.

Meer informatie over de stichting vindt u op de website van Stichting Vitesse Betrokken.

 

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top