Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Brafon Brandveiligheidsmanagement ondersteunt Vitesse G-Trofee

31-08-2021 |

Brafon Brandveiligheidsmanagement ondersteunt Vitesse G-Trofee

En of we er zin in hebben! Momenteel worden de laatste voorbereidingen getroffen voor onze hulp aan de Vitesse G-Trofee. Brafon Brandveiligheidsmanagement is morgen aanwezig op sportcomplex Papendal om Vitesse te ondersteunen bij dit speciale sportevenement dat speciaal wordt georganiseerd voor mensen met een beperking. Brafon kijkt er naar uit om alle deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.
 

G-Trofee

De Vitesse G-Trofee is een voetbaltoernooi voor (jong)volwassenen (18 plus) met een verstandelijke beperking (licht tot zeer ernstig). Brafon heeft zich als aan het evenement verbonden en zal met verschillende ondersteunende diensten support bieden. Het evenement wordt al georganiseerd sinds 1996, maar lag een aantal jaar stil. De deelnemende teams bestaan uit spelers met een verstandelijke beperking en gaan de strijd aan voor een mooie beker en natuurlijk de jaarlijkse eer. Naast de op- en afbouw van de dag, zal door Brafon ook de rol van EHBO’ers en scheidsrechters worden ingevuld. En uiteraard krijgen de deelnemers nog wat leuks mee naar huis.
 

Een mooie dag

“De Vitesse G-Trofee is een prachtig initiatief van de Stichting Vitesse Betrokken en wij ondersteunen dit evenement graag waar dat mogelijk is. Jaarlijks zetten wij ons in voor maatschappelijke projecten en dit is een project waaraan wij ook graag willen meehelpen”, zegt Brafon-directeur Pieter van Hoorn. “Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten. Dankzij de binding die Brafon met Vitesse heeft kwamen wij in aanraking met het mooie event van de G-trofee. Met onze expertise kunnen we, naast ondersteunde taken, ook een vakinhoudelijke rol (EHBO & BHV) vervullen waarbij de stichting gebaat is. Wij kijken uit naar een mooie dag!”

 

 

 

 

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top