Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Brafon Brandveiligheidsmanagement steunt het goede doel

22-12-2020 |

Brafon Brandveiligheidsmanagement steunt het goede doel

 

Brafon Brandveiligheidsmanagement heeft vorig week een donatie gedaan aan het goede doel Spieren voor Spieren. Vitesse-doelman Remko Pasveer, die zich als ambassadeur inzet voor de stichting, nam vorige week de donatie dankbaar in ontvangst. In plaats van het rondbrengen van kerstgeschenken bij relaties van BrafonObex Opleidingen en Tesmo heeft Brafon Brandveiligheidsmanagement voor dit alternatieve plan gekozen.
 

Een andere invulling

Na een jaar waarin alles anders is dan anders heeft Brafon Brandveiligheidsmanagement er voor gekozen om dit jaar niet persoonlijk bij alle relaties op bezoek te gaan en hen persoonlijk te bedanken voor het vertrouwen. In plaats daarvan is gezocht naar een passend alternatief, waarbij we ons maatschappelijke karakter graag willen onderstrepen.
 

Arnhemse verbondenheid

Brafon-directeur Pieter van Hoorn legt deze keuze uit: “Het afgelopen jaar heeft ons voor veel uitdagingen gezet. Hoewel we verschillende werkzaamheden konden blijven uitvoeren, werden we beperkt in het bezoeken van onze opdrachtgevers. We zijn erg trots op de relatie die wij hebben met onze opdrachtgevers, maar we vonden het niet verantwoord om deze weken persoonlijk bij hen langs te gaan. Daarom hebben wij een maatschappelijk doel uitgekozen, waarbij wij ook onze Arnhemse verbondenheid kunnen tonen.”

 

 

Meer over Spieren voor Spieren

Er lijden ongeveer 200.000 mensen in Nederland aan een spierziekte, waaronder 20.000 kinderen. Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan.  Spieren voor Spieren verbindt en activeert kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken. Dat kost veel geld en inspanning van mensen die daar net als Spieren voor Spieren vol voor willen gaan. Samen wil de stichting gezonde spieren gebruiken om geld in te zamelen voor zieke spieren. Zo komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij.

 

 

 

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top