Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Jaarlijkse donatie aan Stichting Vitesse Betrokken

24-12-2022 |

Jaarlijkse donatie van Brafon Brandveiligheidsmanagement aan Stichting Vitesse Betrokken

Ook in 2022 doneert Brafon Brandveiligheidsmanagement het budget voor relatiegeschenken aan Stichting Vitesse Betrokken. De donatie aan het goede doel is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden voor dé specialist in brandveiligheid. 

“Ook in voorgaande jaren besteedden wij het budget voor relatiegeschenken aan het maatschappelijke doel. Met deze stichting onderhouden wij al langere tijd een goede relatie en deze steun wordt zo goed ontvangen door alle betrokkenen dat wij deze gift graag willen blijven schenken. In Stichting Vitesse Betrokken hebben wij een partner gevonden waar wij ons maatschappelijk karakter kunnen benadrukken. Wij zijn er trots op dat wij hen mede vanuit onze expertise kunnen ondersteunen met verschillende evenementen en doen ook graag een financiële donatie. Zo kunnen wij ons maatschappelijke karakter verder uitdragen en is de stichting er dubbel bij gebaat. Een win-winsituatie”, aldus Brafon-directeur Pieter van Hoorn.
 

Handelen uit overtuiging 

Sinds de oprichting handelt Brafon Brandveiligheidsmanagement altijd vanuit de overtuiging om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Dagelijks helpen wij onze relaties om de veiligheid van hun vastgoed en hun medewerkers te verbeteren. Veel van onze relaties bevinden zich in het maatschappelijk vastgoed. Maar de visie van uit Brafon Brandveiligheidsmanagement gaat verder. Brafon is een prettig mensgericht bedrijf en dit willen wij graag breed uitdragen. Daarom zetten wij ons in voor meerdere maatschappelijke projecten. En daar is Brafon trots op. 

 

Over Stichting Vitesse Betrokken

Stichting Vitesse Betrokken is het maatschappelijke hart van de Arnhemse voetbalclub Vitesse. Het doel van de stichting is dankzij de kracht van Vitesse sociaal-maatschappelijk actief te zijn in de regio van Arnhem. Die maatschappelijke rol verwijst naar het verbeteren van de leefsituatie van individuen, groepen of wijken. De stichting heeft daarnaast tot doel om, op basis van wederzijdse betrokkenheid, binding tussen (potentiële) Vitesse-supporters en Vitesse tot stand te brengen, te onderhouden en te vergroten.

Meer informatie over de stichting vindt u op de website: https://www.vitesse.nl/club/vitesse-betrokken/wie-zijn-wij.

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top