Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Vier nieuwe Noodverlichtingsdeskundigen binnen Brafon

14-07-2022 |

Vier nieuwe Noodverlichtingsdeskundigen binnen Brafon

Een feestje op kantoor! Liefst vier collega’s behaalden afgelopen periode hun diploma Noodverlichtingsdeskundige. Zij volgden de gelijknamige opleiding bij zusterorganisatie Obex Opleidingen en hebben vervolgens bij CITO het officiële examen afgelegd. Met succes. We feliciteren Tyrza, Richard, Nick en Pieter graag met hun diploma! 

Brafon vindt het belangrijk dat de eigen medewerkers altijd op het juiste kennisniveau zijn én blijven. Relaties van Brafon moeten op onze kennis en advisering kunnen vertrouwen. Daarom hecht Brafon veel waarde en het kennisniveau dat op deze manier op peil blijft. Tevens wordt op deze manier ook de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's gestimuleerd. Het diploma Noodverlichtingsdeskundige is een volgende stap in de algemene ontwikkeling van onze consultants.
 

Integrale benadering bij projecten

Onze consultants zijn in toenemende mate betrokken bij projecten waarbij de integrale brandveiligheidsbenadering een rol speelt. Daarom is het belangrijk dat collega’s beschikken over een kennisniveau van meerdere aspecten. Zodoende kunnen de collega's brandveiligheidsvraagstukken nog completer beantwoorden.

 

In de voetsporen van onze collega's treden?

Wilt u zelf ook noodverlichtingsdeskundige worden? Volg dan de driedaagse opleiding Noodverlichtingsdeskundige bij zusterorganisatie Obex. Zoekt u kennis over noodverlichting en heeft u advies nodig? Neem dan contact met Brafon op. 
 

U kunt ook altijd de gratis noodverlichtingskaart aanvragen in onze webshop. U ontvangt dan per post een overzichtelijk document waar alle relevante wet- en regelgeving over noodverlichting en vluchtroute aanduiding in vermeld staat. 

 

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top