Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Vitesse G-trofee was weer een succes!

13-09-2023 |

Vitesse G-trofee was weer een succes!

 

Bij Brafon geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Vorige week mochten wij weer deelnemen aan een bijzonder evenement als business partner van Vitesse: de jaarlijkse G-trofee, georganiseerd door Vitesse Betrokken. Onze collega's hebben zich ingezet als scheidsrechters, teamleiders en leden van het wedstrijdsecretariaat, en we zijn trots om te zeggen dat het opnieuw een groot succes was. 

 

De G-trofee is een sportevenement dat jaarlijks plaatsvindt, speciaal ontworpen voor mensen met een verstandelijke beperking. Elk jaar komen de spelers van verschillende instellingen, tehuizen en voetbalteams naar de trainingsaccommodatie van Vitesse op Papendal om te strijden voor de G-trofee. Ook kwamen de spelers van Vitesse om samen met de spelers van de G-trofee te voetballen. 

 

De maatschappelijke stichting van de club, Vitesse Betrokken, zet zich dagelijks in op het gebied van een gezonde leefstijl, sociale ontwikkeling en participatie. De stichting maakt hierbij gebruik van de kracht van voetbal: om emoties te delen, samen te komen en beweging te stimuleren. 

 

Bij Brafon dragen we ons steentje bij aan het jaarlijkse G-trofee toernooi van Vitesse Betrokken. Op die dag staan wij paraat om de organisatie te ondersteunen, wat perfect past binnen onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het samenkomen van relaties, topsport en onze maatschappelijke bijdrage versterkt onze sterke band met Vitesse.

 

We zijn vastbesloten om de komende jaren deze waardevolle traditie voort te zetten!

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top