Over Brafon

De directe zusterbedrijven BrafonObex en Tesmo vormen een integrale veiligheids-kennisketen. Samen bieden wij u een totaalpakket op het gebied van (brand)veiligheid aan. Met deze bedrijven is Brafon in staat om klanten volledig te ontzorgen en een totaalpakket te bieden. Waar Obex zich vooral richt op het technische vlak van brandveiligheid, richt Brafon Brandveiligheidsmanagement zich op de proces- en projectmatige kant van brandveiligheid. 

 

Visie van Brafon

Het doel van Brafon is om, met een zo hoog mogelijke kosteneffectiviteit, de brandveiligheid te borgen bij u. Dit doet Brafon door het aanbieden van verschillende managementdiensten

Lees meer over de visie van Brafon


Klanten van Brafon

Het dienstenpakket van Brafon is interessant voor veel verschillende doelgroepen. Vooral voor eindgebruikers en vastgoedeigenaren kan Brafon veel betekenen. 

Lees meer over de klanten van Brafon


Medewerkers van Brafon

Brafon wordt gevormd door een team van zeer ervaren mensen met een praktische achtergrond binnen de brandveiligheid. Iedereen is specialist op zijn of haar vakgebied. 

Lees meer over de medewerkers van Brafon


Geschiedenis van Brafon

Brafon is in 2013 opgericht en kent zijn oorsprong in Obex, dat in 2004 het levenslicht zag. Maar hoe is het allemaal zover gekomen met Brafon, Obex en ook met Tesmo?

Lees meer over de geschiedenis van Brafon

Over Brafon
 

 • Brafon vormt samen met de zusterbedrijven Obex en Tesmo een integrale veiligheids-kennisketen.
   
 • Bij Brafon, Obex en Tesmo werken ongeveer 25 mensen. 
   
 • Het streven van Brafon is om voor iedere gebouweigenaar in Nederland het beste brandveiligheidsmanagementbureau in brandveiligheid te zijn. 
 • Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit.
   
 • (Brand)veiligheid heeft altijd de prioriteit boven commerciële belangen.