Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Alle informatie over Brafon Brandveiligheidsmanagement

Uw brandveiligheidspartner!

Brafon Brandveiligheidsmanagement is voor elke gebouweigenaar het brandveiligheidsadviesbureau. Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon Brandveiligheidsmanagement u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

De handelswijze van Brafon Brandveiligheidsmanagement is uniek. Daarbij werken wij nauw samen met u als opdrachtgevende relatie. Dankzij de inzet van een brandveiligheidsmanager, een persoon die ook echt fysiek bij u op locatie komt werken, is de band die wij met uw organisatie opbouwen zeer persoonlijk. Mede daardoor kunnen wij ook maatwerk voor uw organisatie leveren. Elk gebouw is immers uniek en hierin staat kwaliteit centraal en niet de kwantiteit.

De directe zusterbedrijven BrafonObex en Tesmo vormen een integrale veiligheids-kennisketen. Samen bieden wij u een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aan.  Brafon Brandveiligheidsmanagement richt zich op de proces- en projectmatige kant van brandveiligheid, Obex biedt een breed portfolio aan opleidingen aan en Tesmo is gespecialiseerd in de organisatorische kant van brandveiligheid.

 

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Top