Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sinds de oprichting heeft Brafon Brandveiligheidsmanagement altijd gehandeld vanuit de overtuiging om wat voor de maatschappij te kunnen betekenen. Dagelijks helpen wij onze relaties om de veiligheid van hun vastgoed en hun medewerkers te verbeteren. Maar de visie van uit Brafon Brandveiligheidsmanagement gaat verder. Brafon is een prettig mensgericht bedrijf en dit willen wij graag breed uitdragen. Daarom zetten wij ons in voor meerdere maatschappelijke projecten. En daar zijn wij trots op. Hieronder vindt u een greep van onze maatschappelijke projecten.

 

Spieren voor Spieren

Donaties goed doel

Brafon Brandveiligheidsmanagement heeft  een donatie gedaan aan het goede doel Spieren voor Spieren. Toenmalig Vitesse-doelman Remko Pasveer, die zich als ambassadeur inzet voor de stichting, nam de donatie dankbaar in ontvangst. In plaats van het rondbrengen van kerstgeschenken bij relaties van Brafon, Obex Opleidingen en Tesmo heeft Brafon Brandveiligheidsmanagement voor dit alternatieve plan gekozen. Daarmee is het kerstbudget naar een goed doel gegaan.

Lees meer >>

 

 

 

 

Vitesse G-Trofee

G-Trofee

Brafon Brandveiligheidsmanagement was aanwezig op sportcomplex Papendal om Vitesse te ondersteunen bij de Vitesse G-Trofee. Dit is een speciaal sportevenement dat wordt georganiseerd voor mensen met een beperking. De Vitesse G-Trofee is een voetbaltoernooi voor (jong)volwassenen (18 plus) met een verstandelijke beperking (licht tot zeer ernstig). Brafon heeft zich als aan het evenement verbonden en heeft met verschillende ondersteunende diensten support geboden. Het evenement wordt al georganiseerd sinds 1996, maar lag een aantal jaar stil. Naast de op- en afbouw van de dag, vulde Brafon de rol van EHBO’ers en scheidsrechters in. En uiteraard kregen de deelnemers nog wat leuks mee naar huis.

Lees meer >> 

 

Mobiliteitsregeling

Mobiliteitsregeling

Zakelijke mobiliteit van onze medewerkers is een belangrijk aspect van ons MVO-beleid. Daarom wordt aan de medewerkers van Brafon Brandveiligheidsmanagement een mobiliteitsregeling aangeboden. Dankzijk deze regeling hebben medewerkers de keuze om te kiezen voor een energiezuinige leaseauto of gebruik te maken van een mobiliteitsbudget, waarbij zij dit budget kunnen aanwenden voor o.a. eigen vervoer zoals een (elektrische) auto of fiets, openbaar vervoer, een deelauto of een combinatie van deze vervoersmiddelen.  

 

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top