Opdrachtgevers van Brafon


 

Zorginstelling Humanitas DMH heeft als eerste zorginstelling van Nederland de brandveiligheid van haar vastgoed verhoogd, door middel van een unieke brandveiligheidsaanpak. Humanitas DMH heeft ‘slimme’ Nest Protect rookmelders geplaatst door een erkende installateur, die dat op advies van een brandveiligheidsbureau Brafon uitvoerde.

Lees meer over dit project. >> 

 

Het brandveiligheidsbeleid dat woningcorporatie Leystromen vorig jaar is gestart, begint zijn vruchten af te werpen. Leystromen heeft een speciale ‘brandveiligheidsmanager’ ingehuurd die zich volledig richt op de brandveiligheid van de 9.500 woningen die Leystromen beheert.
 

Lees meer over dit project. >>

 

Brafon Brandveiligheidsmanagement van het Rijksvastgoedbedrijf opdracht gekregen om ongeveer 250 gebouwen van Defensie in drie regio’s te gaan toetsen op brandveiligheid. Behalve een toetsing zal ook een eerste advies over de aanpak van mogelijke gebreken opgesteld worden
 

Lees meer over dit project. >>

 

 

Zorginstelling Frion heeft de afgelopen jaren stevig ingezet op een brandveiligheidsbeleid, waarvan momenteel de resultaten zichtbaar worden. Bij ruim 35 gebouwen in Zwolle en Steenwijk constateerde de zorginstelling dat de brandveiligheid verbeterd kon worden en daarom besloot het om direct actie te ondernemen. 

Lees meer over dit project. >>

 

 

 

Brafon voert verschillende brandveiligheidsonderzoeken uit. Ook verzorgt zusterbedrijf Tesmo bij de Evenementenhal in Hardenberg, Gorinchem en Venray jaarlijks meerdere BHV-trainingen. Zowel basis als herhaling. Tot grote tevredenheid van de Evenementenhal. 
 

Lees meer over dit project. >>

 

 

Het begon met enkele BHV-trainingen, maar inmiddels is er wekelijks een brandveiligheidsmanager van Brafon bij IrisZorg aanwezig om te ondersteunen bij het brandveiligheidsbeleid.


 

Lees meer over dit project >>

 

Brafon heeft het brandveiligheidsbeleid van Koraal opgesteld en onder leiding van onze brandveiligheidsmanager wordt dit beleid geïmplementeerd en geborgd.

Lees meer over dit project. >>

 

 

 

 

Lefier is al jaren een goede partner van Brafon.

 

 

 

 

Brafon heeft het brandveiligheidsbeleid van ProWonen opgesteld en onder leiding van onze brandveiligheidsmanager wordt dit beleid geïmplementeerd en geborgd