Opdrachtgevers van Brafon


 

Zorginstelling Humanitas DMH heeft als eerste zorginstelling van Nederland de brandveiligheid van haar vastgoed verhoogd, door middel van een unieke brandveiligheidsaanpak. Humanitas DMH heeft ‘slimme’ Nest Protect rookmelders geplaatst door een erkende installateur, die dat op advies van een brandveiligheidsbureau Brafon uitvoerde.

Lees meer over dit project. >> 

 

Het brandveiligheidsbeleid dat woningcorporatie Leystromen vorig jaar is gestart, begint zijn vruchten af te werpen. Leystromen heeft een speciale ‘brandveiligheidsmanager’ ingehuurd die zich volledig richt op de brandveiligheid van de 9.500 woningen die Leystromen beheert.
 

Lees meer over dit project. >>

 

Brafon Brandveiligheidsmanagement van het Rijksvastgoedbedrijf opdracht gekregen om ongeveer 250 gebouwen van Defensie in drie regio’s te gaan toetsen op brandveiligheid. Behalve een toetsing zal ook een eerste advies over de aanpak van mogelijke gebreken opgesteld worden
 

Lees meer over dit project. >>

 

 

Zorginstelling Frion heeft de afgelopen jaren stevig ingezet op een brandveiligheidsbeleid, waarvan momenteel de resultaten zichtbaar worden. Bij ruim 35 gebouwen in Zwolle en Steenwijk constateerde de zorginstelling dat de brandveiligheid verbeterd kon worden en daarom besloot het om direct actie te ondernemen. 

Lees meer over dit project. >>

 

 

 

Brafon heeft het brandveiligheidsbeleid van Koraal opgesteld en onder leiding van onze brandveiligheidsmanager wordt dit beleid geïmplementeerd en geborgd.

 

 

 

 

Brafon en ExxonMobil werken al meerdere jaren samen op het gebied van brandveiligheid.
 

 

 

Brafon heeft het brandveiligheidsbeleid van ProWonen opgesteld en onder leiding van onze brandveiligheidsmanager wordt dit beleid geïmplementeerd en geborgd.

 

 

 

 

Lefier is al jaren een goede partner van Brafon.

 

 

 

 

Brafon voert brandveiligheidsonderzoeken uit voor ING.