Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

"De brandveiligheidsmanager van Brafon ontzorgt en ontlast ons enorm"

SITTARD / ARNHEM - Met ruim 200 adressen kent het vastgoedbestand van zorginstelling Stichting Koraal een grote omvang. Het brandveilig maken en houden van al deze locaties is een enorme klus. Enkele jaren geleden is er gestart met een masterplan brandveiligheid en sinds enkele maanden is dit plan, dat samen met Brafon is opgesteld, realiteit. “Het is prettig om iemand in huis te hebben die de kennis én de tijd heeft om hier serieus mee bezig te zijn.”


Medio 2015 kwam Koraal in contact met Brafon Brandveiligheidsmanagement. “We hebben een open uitvraag gedaan om hulp te krijgen bij het brandveilig maken van ons adressenbestand”, zegt projectleider Onderhoud en Vastgoed Remco van Bergen. Brafon was één van de inschrijvende partijen zo kwam het contact met de Brabantse- en Limburgse zorginstelling tot stand. Het voorgelegde plan van aanpak van Brafon sprak namelijk erg aan.
 

De brandveiligheidsmanager als voorzitter van het team

“Samen met Brafon is er een brandveiligheidsbeleid opgesteld en dat toetsen we nu ook in de praktijk. Bijna wekelijks is er namens Brafon een brandveiligheidsmanager bij ons op locatie. Dat is fijn, want de afstand is daardoor klein en je kan even bij elkaar binnenlopen als je iets wil weten. Elke maand hebben we een bijeenkomst met ons brandveiligheidsteam en de brandveiligheidsmanager van Brafon is de voorzitter van dit team. Hij stuurt aan wat het plan van aanpak voor de komende weken is en beheerst de uitvoering.”
 

De brandveiligheidsmanager kan zich op één onderwerp focussen

Van Bergen is zeer tevreden met de brandveiligheidsmanager. “Het is prettig om iemand te hebben rondlopen die de kennis en de tijd heeft om zich met brandveiligheid bezig te houden. Er lopen altijd wel honderd andere dingen waar je druk mee bent, waardoor we zelf niet altijd de tijd hadden om ons volledig op de brandveiligheid te richten. Daar heeft onze brandveiligheidsmanager geen last van. Hij ontzorgt en ontlast ons wat dat betreft enorm.”


 

Brafon & Koraal

RelatieStichting Koraal
Start project: 2015
Realisatie: 2015 - heden
Doelgroep: Zorginstelling
Contactpersoon Brafon: Pieter van Hoorn & Bart Lohuis

 

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top