Brandveiligheidsmanagement

Bel met Brafon: 088 - 008 83 45

“We hebben nu overzicht en dat geeft duidelijkheid voor onze onderhoudsplanning”
 

ARNHEM / BREDA – Sinds enkele jaren is Laurentius bezig met het verhogen van het brandveiligheidsniveau van haar vastgoed en het creëren van de bewustwording over het onderwerp onder bewoners. Om intern en met samenwerkingspartners duidelijke afspraken en eenduidige uitgangspunten rondom brandveiligheid te hebben, ontwikkelde Laurentius samen met Brafon Brandveiligheidsmanagement een beleidsplan. Het eindresultaat is een breed gedragen document met concrete handvaten die voor iedereen hetzelfde zijn.

“De veiligheid van onze bewoners is een van de belangrijkste speerpunten van Laurentius en dus besteden we hier veel aandacht aan”, zegt Jacco de Wit, projectleider vastgoed van Laurentius. Hij maakt onderdeel uit van een Werkgroep Brandveiligheid binnen de woningcorporatie. Laurentius verhuurt en onderhoudt ruim 8.300 woningen, parkeerplaatsen en andere panden in de gemeenten Breda en Alphen-Chaam.

Onderdeel van het geschreven brandveiligheidsbeleid is het uitvoeren van een prioscan. Deze prioscan zorgt ervoor dat het heel inzichtelijk wordt waar de grootste prioriteiten liggen in de vastgoedportefeuille. “Daardoor beschikken we nu over een overzichtelijke lijst voor onze onderhoudsplanning en dat geeft duidelijkheid voor iedereen.”

Door die duidelijkheid kan Laurentius het vastgoed nog beter tegen het licht houden. De hulp van Brafon is daarbij erg fijn. We zijn blij met de korte lijntjes die we hebben met Brafon en kunnen zodoende snel schakelen.”

 


Brafon & Laurentius

RelatieLaurentius Wonen
Start project: 2017
Realisatie: 2017 - heden
Doelgroep: Woningcorporatie
Contactpersoon Brafon: Vincent Hendricksen

 

Contact

Direct contact met Brafon

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Brafon: 088 0088345

E-mail info@brafon.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Tesmo en Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top