Traineeship Integrale Brandveiligheid

 

Ben jij geïnteresseerd in Integrale Brandveiligheid, zoek je een leuke baan op dit gebied, maar beschik je nog niet over veel praktijkervaring? Dan is het traineeship van Brafon iets voor jou! Jaarlijks biedt Brafon talenten de kans om zich tijdens een 2-jarig traineeship volledig te ontwikkelen. Tijdens dit vakinhoudelijke traject start je als werkvoorbereider brandveiligheid en door middel van intensieve begeleiding word je klaargestoomd voor de functie junior consultant, met als einddoel senior consultant integrale brandveiligheid. Ben jij degene die dit jaar ons team komt versterken?

Intensieve begeleiding en opleidingen

Met het traineeship van Brafon geef jij je carrière in de brandveiligheid direct een goede start! Je wordt door specialisten begeleidt en krijgt tijdens het traineeship de kans om verschillende relevante brandpreventie opleidingen te volgen. Tevens word jou direct de mogelijkheid geboden om veel praktijkervaring op te doen. Brafon stelt een gedegen planning met je op en middels tussentijdse evaluatiemomenten zal jouw voortgang gemonitord en, daar waar nodig, bijgestuurd worden.

Een korte beschrijving van Brafon

Brafon Brandveiligheidsmanagement is een onafhankelijke ondernemende organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in het managen van brandveiligheid. Het doel van Brafon is om, met een zo hoog mogelijke kosteneffectiviteit, de brandveiligheid te borgen bij organisaties. Dit doet Brafon door het aanbieden van verschillende managementdiensten; van het beschikbaar stellen van een brandveiligheidsmanager tot en met het uitvoeren van brandveiligheidsinspecties. Hierin staat altijd kwaliteit centraal en niet de kwantiteit. (Brand)veiligheid heeft altijd de prioriteit boven commerciële belangen. Daarbij zijn wij ons in alles bewust dat wij een grote maatschappelijke verantwoording dragen, onze klanten moeten op onze kennis en advisering kunnen vertrouwen. Brafon vormt, samen met de directe zusterbedrijven Obex en Tesmo, een integrale veiligheids-kennisketen

Jouw profiel

Brafon Brandveiligheidsmanagement wordt gevormd door een team van zeer ervaren mensen met een praktische achtergrond binnen de brandveiligheid. Iedereen is specialist op zijn of haar vakgebied. Daardoor kunnen wij een hoge kwaliteit van diensten en service aanbieden bij onze opdrachtgevers. Om ons team te versterken zoeken wij een trainee die voldoet aan de volgende profieleigenschappen:

 • (Bijna of net) afgestudeerd, minimaal HBO Integrale Veiligheidskunde
 • Resultaat en klantgericht
 • Goede uitdrukkingsvaardigheden, schriftelijk en mondeling
 • Flexibiliteit, geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Accuraat
 • Rijbewijs B

 

Voor zowel klanten als werknemers is Brafon een prettig mensgericht bedrijf. Het is leuk om bij én met Brafon te werken. Wij bieden jou de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, uiteraard met intensieve begeleiding. Wij vragen een proactieve en verantwoordelijke werkhouding van jou, maar daar krijg je veel voor terug:

 • Je krijgt de unieke kans om jouw kwaliteiten in de praktijk te ontplooien en een directe bijdrage te leveren aan het succes van Brafon.
 • Je wordt in 2 jaar klaargestoomd tot junior consultant met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Intensieve begeleiding om jezelf nog beter te ontwikkelen op dit interessante vakgebied.
 • Je krijgt de kans om deel te nemen aan verschillende cursussen zoals  Brandpreventiedeskundige I, Projecteringsdeskundige BMI en verder alle relevante opleidingen.
 • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over alle middelen om je functie te kunnen uitoefenen zoals een bedrijfsauto, laptop en een mobiele telefoon
   

Neem jij de uitdaging aan om te groeien tot volwaardig consultant?

Lijkt het jou een gave uitdaging om voor Brafon te werken en jezelf zo te ontwikkelen dat jij binnenkort een volwaardig consultant van Brafon bent? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar:

Twan Lenders (twan.lenders@brafon.nl)

 

 

Meer informatie over dit traineeship?

Voor verder toelichting over dit traineeship kun je je ook tot Twan richten 
(06-49318909).


Op www.brafon.nl, www.obex.nl en www.tesmo.nl is meer informatie over de bedrijven te vinden. Ook staan de verschillende diensten, die Brafon verzorgt, uitgebreid beschreven.