Neem deel aan het gratis webinar Brandveiligheidsmanagement! 


Bent u verantwoordelijk voor de (brand)veiligheid binnen uw organisatie? En wilt u snel meer informatie over een goed beleidsplan brandveiligheid dat u zo in uw organisatie kunt implementeren? Neem dan deel aan het webinar Brandveiligheidsmanagement inrichten binnen uw organisatie op donderdag 9 mei!  

Omdat brandveiligheidsmanagement voor ons dagelijks werk is, kunnen wij u veel interessante en leerzame zaken meegeven, ongeacht of u wel of niet de intentie heeft om met ons samen te werken. Alle opgedane informatie kunt u daarna zelf in uw organisatie toepassen. En dat geheel gratis en vrijblijvend!

 

Leer over brandveiligheidsmanagement!

Tijdens het webinar, dat maximaal een uurtje duurt, wordt stilgestaan bij verschillende thema’s:

  • Bouwstenen voor opzetten van brandveiligheidsmanagement
  • Brandveiligheid integreren binnen uw totale organisatie(model)
  • Hoe brandveiligheid financieel voorspelbaar maken en kosteneffectief in te richten
  • Verantwoordelijkheden brandveiligheid voor overheid, brandweer, eigenaar, huurder, verhuurder, gebruiker

Ervaringen uit de praktijk

Brafon verzorgt deze informatiebijeenkomsten door het hele land. Al meer dan 400 mensen zijn u voorgegaan bij onze gratis seminars. De ervaringen uit deze seminars, alsmede de ervaringen uit onze werkzaamheden bij verschillende woningcorporaties, delen wij graag met u tijdens het webinar!

Stel u vragen!

Wij kunnen ons voorstellen dat u na afloop de nodige vragen heeft. Aansluitend aan het webinar is er een mogelijkheid om vragen te stellen, welke wij dan zullen beantwoorden. Wilt u echter nog meer informatie, dan kan een collega u op een later tijdstip nogmaals door de presentatie meenemen.

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig en gratis!

 

Klik hier om u aan te melden voor het speciale webinar!

Donderdag 9 mei 2019

Start: 09:00 uur

Meld u gratis aan!

Beperkt aantal plekken beschikbaar!